1. Ποια είναι η ποιότητα των ρολογιών μας;

Έχουμε δύο Ασία n και κορυφαία ελβετική ποιότητα ρεπλίκα ρολόγια ..

2. Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της Ελβετίας και της Ασή μια ρεπλίκα ποιότητας ρολόγια Rolex;

Η διαφορά μεταξύ της Ελβετίας και της Ασίας n ρολόγια βαθμός είναι ο ανοξείδωτος ποιότητας χάλυβα που χρησιμοποιείται, καθώς και η διαδικασία κατασκευής και τα μηχανήματα. Η ζώνη ρολογιού Ασίας ποιότητας είναι χάλυβα 316L, ενώ η ζώνη ρολογιού Ελβετικής ποιότητας είναι πιο σκουριά και ανθεκτική στη διάβρωση, αλλά ταυτόχρονα πιο ακριβή και περίπλοκη στην παραγωγή. Τα ρολόγια Ελβετικής ποιότητας κατασκευάζονται σε μηχανήματα που είναι κλωνοποιημένα ώστε να ταιριάζουν με την ελβετική τεχνολογία και πρότυπα, επομένως αναμένεται υψηλότερη ακρίβεια και φινίρισμα.

3. Μπορείτε να μου στείλετε περισσότερες φωτογραφίες του επιθυμητού μοντέλου;

S ρολόγια, μπορείτε να στείλετε το σύνδεσμο ή το πλήρες όνομά του τα προϊόντα σε πελάτες υπηρεσιών  για να ζητήσει περισσότερες φωτογραφίες .

4. Μήπως το δεύτερο χέρι είναι ομαλό ή χτύπημα;

Για αυτόματες κινήσεις το δεύτερο χέρι σαρώνει με ρυθμό 21600 bph , για το Quartz κίνηση το δεύτερο χέρι τρυπά.

5. Θα λάβω έναν αριθμό παρακολούθησης;

Από τη στιγμή που το ρολόι πλοία , θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τον αριθμό παρακολούθησης και μια διεύθυνση URL για να παρακολουθείτε το πακέτο σας. Στέλνουμε με το EMS ή άλλο τρόπο παράδοσης που μπορούν να αναμένουν το ρολόι σας το συντομότερο t ime.

6. Το ρολόι έρχεται με πρωτότυπο κουτί και χαρτιά;

Για να αποφύγετε υψηλά έξοδα αποστολής και προϊόντος, το ρολόι αποστέλλεται χωρίς το κουτί της μάρκας . Εάν θέλετε να προσθέσετε ένα κουτί στην παραγγελία σας, μπορείτε να το κάνετε στη σελίδα του προϊόντος.

7. Πόσο γρήγορος είναι ο χρόνος αποστολής;

Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας σε 3-7 εργάσιμες ημέρες, τότε θα στείλουμε μέσω EMS / Άλλες εταιρείες εξπρές που παίρνει 15-25 ημέρες (ΗΠΑ) για να παραδοθεί σε σας πόρτα , για άλλες χώρες », χρόνος ναυτιλίας μπορείτε να ζητήσετε βοήθεια από την εξυπηρέτηση πελατών.

8. Μπορώ να πληρώσω με την κάρτα VISA / Mastercard;

Ενθαρρύνουμε τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το Bitcoin και τη Western Union, καθώς οι πολιτικές Visa και MasterCard είναι αντίθετες με προϊόντα ρεπλίκας, ωστόσο επεξεργαζόμαστε Paypal / Visa / MasterCards για περιορισμένους χρόνους. Εάν δεν βρήκατε την επιλογή διαθέσιμη, επιστρέψτε άλλη φορά και επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών.

9. Παραδίδετε στη χώρα μου;

Ναι, παραδίδουμε παγκοσμίως. Συνήθως μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή, ο χρόνος επεξεργασίας είναι 3-7 εργάσιμες ημέρες και η αποστολή διαρκεί συνήθως 15 έως 25 εργάσιμες ημέρες , ανάλογα με τη χώρα στην οποία βρίσκεστε.

Σημείωση: Μερικές φορές υπάρχει υπερφόρτωση στην αποθήκη και ο χρόνος επεξεργασίας μπορεί να διαρκέσει 4 ή 10 ημέρες.

10. Τι κίνηση έχουν τα ρολόγια;

Ανάλογα με το βαθμό του ρολογιού που θα επιλεγεί, τα ρολόγια μας έχουν Asia ν ή υψηλής ποιότητας ETA ελβετική κινήσεις.

11. Είναι τα ρολόγια ανθεκτικά στο νερό;

Όλα Ασία μας n ρολόγια ποιότητας είναι ανθεκτικά στο νερό, αλλά δεν είναι αδιάβροχο. Δεν σας προτείνουμε να το πάρετε στο ντους ή στην πισίνα . Η λήψη των ρολογιών κάτω από το νερό θα ανακαλέσει την εγγύησή τους.

Εάν το χρειάζεστε αδιάβροχο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας  για να προσθέσετε μια επιπλέον αδιάβροχη συσκευή στο ρολόι σας με μόνο 30 $. Και το αδιάβροχο βάθος θα ήταν περίπου 10 μέτρα.

12 . Πώς παρακολουθώ την παραγγελία μου;

Μετά την αποστολή του πακέτου, θα σας στείλουμε με email τον αριθμό παρακολούθησης ή μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας  για τις πληροφορίες παρακολούθησης .

Ιστότοπος παρακολούθησης παράδοσης : https://t.17track.net

13 . Πώς μπορώ να κάνω μια παραγγελία;

1. Pla c e μια παραγγελία στην ιστοσελίδα

2. Παρέχετε συνδέσμους προϊόντων ή εικόνες του ρολογιού που χρειάζεστε , θα υπολογίσουμε την τιμή και θα σας παρέχουμε στοιχεία λογαριασμού της Western Union για μεταφορά.
 Συμβουλή: μετά την πληρωμή, δώστε τη διεύθυνση αποστολής και τον αριθμό MTCN , ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την παραγγελία σας σύντομα. Πολλές ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας.

14 . Τι ‘ s πολιτική επιστροφής σας;

Αφού παραλάβετε τα προϊόντα, εντός 30 ημερών, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών  για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων . ( Η προϋπόθεση είναι ότι δεν το έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ)
Διαδικασία επιστροφής χρημάτων : επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών  και λάβετε τη διεύθυνση επιστροφής .
Αφού λάβουμε τα αγαθά και τα ελέγξουμε, εάν το ρολόι είναι ολοκαίνουργιο , δεν φοριέται ποτέ, θα κανονίσουμε αμέσως μια επιστροφή χρημάτων και θα χρειαστούν 8-20 ημέρες για να επιστρέψουμε τα χρήματα στην κάρτα σας.

15. Είναι ασφαλής ο ιστότοπός σας;

Εμείς θα σας παρέχει μια num παρακολούθησης μετά την παραγγελία σας, μπορείτε να παρακολουθείτε το πακέτο σε όλη τη διαδρομή, έτσι plz Δεν ‘ t ανησυχείτε γι’ αυτό. Επίσης, όλες οι προσωπικές σας πληροφορίες που χρησιμοποιήσατε στον ιστότοπό μας είναι εμπιστευτικές.

16. Τι ‘ s την τιμή του ρολογιού;

Για παράδειγμα, 138,00 σημαίνει 138,00 $.

17. Εάν έχετε κάποιο κουπόνι;

Έχουμε ένα κουπόνι για νέο πελάτη και εάν αγοράσουμε περισσότερα από 3 ρολόγια, θα παρέχουμε την καλύτερη τιμή.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για λεπτομέρειες.

18. Τι θα πρέπει να μπορώ να κάνω αν έχω δεν έλαβε το ρολόι μου;

Εάν το πακέτο δεν φτάσει ( κατασχεθεί από τελωνείο ή χαθεί), μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων ή να αποστείλετε ξανά.

19. Μήπως ο χρονογράφος λειτουργία ;

Αυτόματο ρολόι F ή Swiss και ρολόι χαλαζία, ο χρονογράφος μπορεί να λειτουργήσει. εάν το ασιατικό αυτόματο ρολόι κίνησης, ο χρονογράφος δεν λειτουργεί. Y ou να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για λεπτομέρειες.

20. Γιατί δεν πραγματοποιείται η παραγγελία μου;

1. Μερικές φορές η τράπεζα θα αποκλείσει τη συναλλαγή λόγω της επικίνδυνης συναλλαγής στο εξωτερικό. P LZ επαφή με τον πελάτη μας υπηρεσία .

2. η κάρτα σας δεν είναι εξουσιοδοτημένη. P LZ επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών μας για βοήθεια.

3. Εάν το συνολικό ποσό της παραγγελίας υπερβαίνει τα 1.000 USD, θα υπόκειται σε τραπεζικούς περιορισμούς. Συνιστάται να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών  και να χρησιμοποιήσετε τη Western Union ή το Bitcoin για να πληρώσετε προτιμησιακή μεταχείριση.

21. Πώς θα ήξερα ότι θα εκτελείται η παραγγελία μου;

Μια ετά την παραγγελία σας, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης. W e θα σας αφήσει να γνωρίζουν την κατάσταση της παραγγελίας σας. Έτσι παρακαλώ αναφέρετε το email σας.

22. Αποδέχεστε την προσαρμογή ;

Ναι, αν έχετε ειδικές ανάγκες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εξυπηρέτηση πελατών μας . Θα προσπαθήσουμε το καλύτερο για να σας ικανοποιήσουμε.

23. τι πρέπει να κάνω αν έχω μεγάλο καρπό;

Εάν έχετε μεγάλο καρπό και χρειάζεστε επιπλέον συνδέσμους, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας για να προσθέσετε ένα ακόμη συγκρότημα στην παραγγελία σας ή μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα του ιστοτόπου μας ” αξεσουάρ “.

24. αν έκανα λάθος παραγγελία τι πρέπει να κάνω;

1. σε περίπτωση εσφαλμένης διεύθυνσης , μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας  για να την τροποποιήσετε.

2. Εάν επιλέξατε λάθος ρολόι ή λάθος μέγεθος, μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την εξυπηρέτηση πελατών μας.